fbpx

Vragen & antwoorden

Wat zijn de kosten voor het bezorgen? Voor het bezorgen rekenen wij GEEN extra kosten, dit zien wij als extra service naar iedereen die niet de mogelijkheid hebben om naar de winkel(s) toe te komen. Wel is er een minimum bestelbedrag van €25,-

Waar wordt er bezorgd? Op dit moment wordt er geleverd in een straal van 6km rondom onze winkels, we werken eraan om dit uit te breiden.

Wordt er ook warme vis bezorgd? Nee, de gebakken vis welke u besteld wordt tijdens openingstijden in de betreffende winkel gebakken en terug gekoeld. Omdat we de gebakken vis niet binnen een half uur bij u kunnen aanbieden wordt deze alleen maar taai en/of soppig. Door terug te koelen kunt u de gebakken vis makkelijk en snel thuis opwarmen in bijv. een koekenpan.

Is alle verse vis op voorraad? Nee, helaas niet. Vis is, over het algemeen, seizoens gebonden en we zijn afhankelijk van wat er te krijgen is op de afslag. Mocht u iets besteld hebben en dit is niet voorradig dan nemen wij direct contact met u op om te kijken naar een alternatief of een andere bezorgdatum.